Kloosterman en Willemsen door bij ZV Haerlem

Bond
donderdag 29 april 2021   |   Redactie Nieuwe30.nl

`Zowel Ton Kloosterman als Bas Willemsen blijven aan bij ZV Haerlem.

"Ondanks de beperkte mogelijkheden die we dit seizoen gehad hebben om te trainen en wedstrijden te spelen, kijken we inmiddels wel met vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen”, vertelt Frank Pruijn, bestuurslid waterpolo.

“Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Kloosterman en Willemsen ook het nieuwe seizoen bij de club actief zullen zijn. Dit seizoen hebben we na een goede voorbereiding slechts enkele wedstrijden kunnen spelen en daarna nog een periode alleen maar aangepast getraind alvorens het zwembad helemaal dicht ging. Ik ben blij dat beide mannen de samenwerking met onze selectieteams willen doorzetten en kijk uit naar nieuwe seizoen.

De damesafdeling gaat bouwen aan een nieuwe toekomst. De grote groep getalenteerde meisjes uit de B-jeugd zullen worden betrokken bij de selectie. Daarnaast staat de eerstedivisionist open voor versterking of uitbreiding van buitenaf. De heren hebben een stabiele selectiegroep die grotendeels in tact blijft en in de Eerste Divisie goed mee kan draaien”, besluit hij.