43e Moby Dick waterpolotoernooi powered by eSpecialisten

Veenoord
woensdag 17 april 2024   |   www.waterpolotoernooien.nl

43e Moby Dick waterpolotoernooi powered by eSpecialisten
Georganiseerd door ZPC Moby Dick
05 jul 2024 - 07 jul 2024

Sluiting inschrijving: 16 Jun 2024
Inschrijfkosten: € 130,- per team
Aantal deelnemernde teams: 120

Inschrijfklasses:
Heren: Hoofdklasse, Bond (1&2), Bond (3), District (1&2), District (3&4)
Dames: Hoofdklasse, Bond (1&2), District (1&2), District (3&4)
Jeugd:

Contactinfo:
Locatie:
Middenweg 120
Veenoord

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024 zal ZPC Moby Dick voor de 43e keer zijn internationale waterpolotoernooi organiseren in natuurbad ‘De Zandpol’ tussen Schoonebeek en Nieuw-Amsterdam.

Ondanks dat wij dit jaar het toernooi voor de 43e keer organiseren en het toernooi grote bekendheid geniet in zowel binnen- als buitenland, zullen we even kort bespreken wat het toernooi inhoudt. Het toernooi wordt gehouden in natuurbad ‘De Zandpol’. Een schitterende zwemplas met daarbij gelegen een grote zonneweide, waar ook de gelegenheid is om te kamperen. Ieder jaar, in het eerste weekend van juli, wordt er hier één van de grootste waterpolotoernooien van Nederland uit de grond gestampt. Er wordt gespeeld met ruim 120 teams in zeventien poules, verdeeld over zeven velden. De teams spelen van Eredivisie- tot regioniveau en komen onder andere uit Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Zoals gewoonlijk organiseren wij op zowel vrijdag- als op zaterdagavond een feestavond voorzien van livemuziek. Iedereen is welkom vanaf vrijdagmiddag 5 juli, 15:00 uur. Op zaterdag zullen wedstrijden rond 08:30 uur beginnen en het toernooi eindigt zondag middag omstreeks 14:15 uur met de prijsuitreiking.

Het is mogelijk om je met één of meerdere dames- en/of herenteams in te schrijven voor het toernooi. Invulling van de poules gebeurt op basis van binnenkomst. Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op één van de grootste en gezelligste toernooien van Europa. Wij zullen dan samen met meer dan 1.500 waterpoloërs het seizoen een sportieve, maar vooral gezellige afsluiting geven.

Tot op het toernooi!!!

Toernooicommissie Moby Dick