Vierde Beachwaterpolo event

Vianen
woensdag 17 april 2024   |   www.waterpolotoernooien.nl

Vierde Beachwaterpolo event
Georganiseerd door ZV de Albatros
29 jun 2024 - 29 jun 2024

Sluiting inschrijving: 22 Jun 2024
Inschrijfkosten: € 65,- per team
Aantal deelnemernde teams: 100

Inschrijfklasses:
Heren: Hoofdklasse, Bond (1&2), Bond (3), District (1&2), District (3&4)
Dames: Hoofdklasse, Bond (1&2), District (1&2), District (3&4)
Jeugd: Jeugd A, Jeugd B, Jeugd C, Jeugd D, Jeugd E

Contactinfo:
Locatie:
Leyenborch Vianen
Vianen

Beste Waterpolo liefhebbers,
Beachwaterpolo wordt razend snel populaider in wereld van onze sport. Op 29 juli van 10.00 tot 17.00 uur organiseren we voor de vierde keer het grootste eendaags Beachwaterpolo Event midden in Nederland en midden in de stad Vianen.
Het toernooi staat open voor iedereen van Fjes tot eredivisie. Een team bestaat maximaal uit zeven spelers/sters. Dus je hebt heel makkelijk een team op de been.
In 2023 wonnen de heren van Otters het Gooi de Smit Bouwbedrijven Beachwaterpolo wisselcup. Deze Cup is voor de winnaar van de hoogste poule. Er is een cup beschikbaar voor de dames en heren. Dus schrijf je snel in met je team.
Maar ook aan de jeugd wordt gedacht bij het beachwaterpolo. Voor de F en E tjes is er een speciaal mini beachwaterpolo veld aanwezig midden tussen de andere velden. Zij staan daardoor ook midden in belangstelling van het toernooi. Kom daarom zowel met senioren als jeugd team naar het toernooi dan leren ze gelijk hoe leuk toernooi waterpolo is.
Bij de locatie is weer voldoende ruimte voor de teams om tenten,stoelen parasols ect mee te nemen voor een leuke gezellige dag. De kade mag ook gebruikt worden. Tevens is hier een kleedruimte voor dames en de heren opgesteld.
Om extra met het team te oefenen ligt er een extra vrij veld welke voor de teams ter beschikking staat.
Dus schrijf je snel in en dan zien we elkaar 29 juni!.

Albatros Beachwaterpolo projecteam