DWT Peter Rienstra Jeugdtoernooi 2024

Haarlem
woensdag 17 april 2024   |   www.waterpolotoernooien.nl

DWT Peter Rienstra Jeugdtoernooi 2024
Georganiseerd door De Watertrappers (DWT)
19 mei 2024 - 19 mei 2024

Sluiting inschrijving: 15 Apr 2023
Inschrijfkosten: € 45,- per team
Aantal deelnemernde teams: 12

Inschrijfklasses:
Heren:
Dames:
Jeugd: Jeugd C, Jeugd D, Jeugd E

Contactinfo:
Locatie:
Boerhaavepad 1
Haarlem

Beste waterpoloërs!

Ook in 2024 organiseren wij natuurlijk weer het DWT Peter Rienstrajeugdtoernooi. Het toernooi wordt gespeeld in het Boerhaavebad in Haarlem en dit jaar organiseren we het voor de pupillen onder 11 jaar (E-jeugd), pupillen onder de 13 jaar (D-jeugd) en de aspiranten onder de 15 jaar (C-jeugd).

In tegenstelling tot voorgaande jaren spelen we dit jaar niet meer volgens de regels van het beach-waterpolo, maar gewoon het vertrouwde spelletje wat we allemaal kennen met de huidige KNZB regels. Naast het spelen van waterpolo, is het toernooi een ontmoetingsplaats van verschillende verenigingen uit binnen- en buitenland alsmede huidige leden en oudleden van de deelnemende verenigingen. Voor alle spelertjes is er ook buiten het waterpolo veel vertier te vinden op en rondom het zwembad!

Zoals bij veel verenigingen, wordt het toernooi mogelijk gemaakt door onze talrijke vrijwilligers; scheidsrechters, barpersoneel, etc. Traditiegetrouw wordt er ook voor elk 25ste doelpunt ook weer een overheerlijke slagroomtaart uitgedeeld aan het scorende team.

We zien jullie graag tegemoet op het toernooi, inschrijven kan op deze website. Mochten jullie nog vragen hebben, stuur een mailtje naar pinkstertoernooi@dwt-haarlem.nl of bel met 06-25019700 (Ronnie Westerhoven).

Tot Pinksteren!

De DWT Peter Rienstra Jeugdtoernooicommissie