DWT Pinkstertoernooi 2024

Haarlem
woensdag 17 april 2024   |   www.waterpolotoernooien.nl

DWT Pinkstertoernooi 2024
Georganiseerd door De Watertrappers (DWT)
19 mei 2024 - 20 mei 2024

Sluiting inschrijving: 15 Apr 2023
Inschrijfkosten: € 80,- per team
Aantal deelnemernde teams: 13

Inschrijfklasses:
Heren: Bond (3), District (1&2), District (3&4)
Dames: District (1&2), District (3&4)
Jeugd:

Contactinfo:
Locatie:
Boerhaavepad 1
Haarlem

Beste waterpoloërs!

Ook in 2024 organiseren wij natuurlijk weer het DWT Pinkstertoernooi op 19 en 20 mei. Het toernooi wordt gespeeld in het Boerhaavebad in Haarlem en ook dit jaar is er weer plaats voor heren- en damesteams van alle niveaus! Ook dit jaar is er natuurlijk weer de gelegenheid om te blijven overnachten op onze gezellige kampeerweides rond het zwembad.

In tegenstelling tot voorgaande jaren spelen we dit jaar niet meer volgens de regels van het beach-waterpolo, maar gewoon het vertrouwde spelletje wat we allemaal kennen met de huidige KNZB regels. Naast het spelen van waterpolo, is het toernooi een ontmoetingsplaats van verschillende verenigingen uit binnen- en buitenland, alsmede huidige leden en oudleden van de deelnemende verenigingen. Natuurlijk is er ook buiten het waterpolo veel vertier te vinden op en rondom het zwembad, inclusief een spetterend feest op zondagavond!

Zoals bij veel verenigingen, wordt het ternooi mogelijk gemaakt door onze talrijke vrijwilligers; Scheidrechters, barpersoneel, etc. Traditiegetrouw wordt er ook voor elk 25ste doelpunt ook weer een overheerlijke slagroomtaart uitgedeeld aan het scorende team.

We zien jullie graag tegemoet op het toernooi, inschrijven kan op deze website. Mochten jullie nog vragen hebben, stuur een mailtje naar pinkstertoernooi@dwt-haarlem.nl of bel met 06-25019700 (Ronnie Westerhoven).

Tot Pinksteren!

De DWT Pinkstertoernooicommissie