Warande Seniorentoernooi 2024

Oosterhout
woensdag 17 april 2024   |   www.waterpolotoernooien.nl

Warande Seniorentoernooi 2024
Georganiseerd door OZ&PC De Warande
31 aug 2024 - 01 sep 2024

Sluiting inschrijving:
Inschrijfkosten: € 120,- per team
Aantal deelnemernde teams: 40

Inschrijfklasses:
Heren: Bond (1&2), Bond (3), District (1&2), District (3&4)
Dames: Bond (1&2), District (1&2), District (3&4)
Jeugd:

Contactinfo:
Locatie:
Wilhelminakanaal Zuid 66, 4903 RA Oosterhout
Oosterhout

Beste poloërs en andere geïnteresseerden,

Wat een geweldig genoegen was het om opnieuw het Warande Internationale Waterpolotoernooi te organiseren! De energie en passie die jullie hebben meegebracht, hebben deze editie wederom tot een succes gemaakt. Terwijl we nog nagenieten van de bruisende sfeer en de herinneringen aan dit prachtige toernooi, kunnen we niet wachten om alvast vooruit te kijken naar de volgende editie. Met trots kunnen we aankondigen dat ons geliefde toernooi dus ook dit jaar opnieuw schittert op de toernooikalender!

Na een reeks van succesvolle jaren, staat ook komend jaar ons toernooi gepland als dé ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Traditiegetrouw zal het toernooi plaatsvinden in het eerste weekend van september, op 31 augustus en 1 september 2024, op onze vertrouwde thuishaven ‘recreatieoord De Warande’ in Oosterhout.

In deze editie verwelkomen we teams in maar liefst 7 poules, elk op verschillende niveaus:

Dames 1 (1e en 2e divisie bond)
Dames 2 (2e divisie bond/1e klasse district)
Dames 3 (2e en 3e klasse district)
Heren 1 (2e en 3e divisie bond)
Heren 2 (1e klasse district)
Heren 3 (2e klasse district)
Heren 4 (3e klasse district)

Wij nodigen jullie van harte uit om met één of meerdere teams deel te nemen aan dit prestigieuze evenement. Schrijf je snel in via de link in de begeleidende e-mail om zeker te zijn van een plek. De kosten bedragen 120 euro per team, met daarnaast een borg van 30 euro. Jullie krijgen hier een toernooi van hoogwaardig niveau voor terug met maar liefst 9 fluitende eredivisie scheidsrechters. Uiteraard gaat ons toernooi hand in hand met een overdosis aan gezelligheid en een spetterende feestavond op zaterdag zoals jullie gewend zijn!!

Belangrijk om te weten is dat de borg volledig wordt terugbetaald wanneer alle wedstrijden zijn gespeeld en het kampeerterrein netjes wordt achtergelaten. Let op; de timing van betaling is leidend in het geval dat te veel teams zich aanmelden, dus wees er snel bij want vol = vol!

We hopen van hart