Warande Juniorentoernooi 2024

Oosterhout
woensdag 17 april 2024   |   www.waterpolotoernooien.nl

Warande Juniorentoernooi 2024
Georganiseerd door OZ&PC De Warande
07 sep 2024 - 08 sep 2024

Sluiting inschrijving:
Inschrijfkosten: € 60,- per team
Aantal deelnemernde teams: 0

Inschrijfklasses:
Heren:
Dames:
Jeugd: Jeugd B, Jeugd C, Jeugd D, Jeugd E

Contactinfo:
Locatie:
Wilhelminakanaal Zuid 66, 4903 RA Oosterhout
Oosterhout

Beste poloërs en andere geïnteresseerden,

Wat een geweldig genoegen was het om opnieuw het Warande Internationale Waterpolotoernooi te organiseren! De energie en passie die jullie hebben meegebracht, hebben deze editie wederom tot een succes gemaakt. Terwijl we nog nagenieten van de bruisende sfeer en de herinneringen aan dit prachtige toernooi, kunnen we niet wachten om alvast vooruit te kijken naar de volgende editie. Met trots kunnen we aankondigen dat ons geliefde toernooi dus ook dit jaar opnieuw schittert op de toernooikalender!

Na een reeks van succesvolle jaren, staat ook komend jaar ons toernooi gepland als dé ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Traditiegetrouw zal het toernooi plaatsvinden in het tweede weekend van september, op 7 en 8 september 2024, op onze vertrouwde thuishaven ‘recreatieoord De Warande’ in Oosterhout.

In deze editie verwelkomen we teams van alle leeftijdsklassen. De planning is hierbij als volgt:

Zaterdag 7 september: C (U15) en B (U17)
Zondag 8 september: Mini’s (U9), E (U11), en D (U13)

Wij nodigen jullie van harte uit om met één of meerdere teams deel te nemen aan dit prestigieuze evenement. Schrijf je snel in via de link in de begeleidende e-mail om zeker te zijn van een plek. De kosten bedragen 60 euro per team. Voor de mini’s (F-jeugd) is het toernooi gratis.

Belangrijk om te weten is dat de timing van betaling leidend is in het geval dat te veel teams zich aanmelden, dus wees er snel bij want vol = vol!

We hopen van harte dat we jullie opnieuw mogen verwelkomen op ‘recreatieoord De Warande’, zodat we er samen opnieuw een spetterende editie van kunnen maken, vol passie, sportiviteit en onvergetelijke momenten.

Voor vragen zijn we te bereiken op onderstaand e-mailadres.

Met sportieve groet namens de toernooicommissie,

Joris Bongers
Secretaris
warandetoernooi@gmail.com